Les

Alle Templates

Les Progress:

Hieronder volgen alle templates van de Funnel Pagina's. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat een "one size fits all" of "perfecte" pagina niet bestaat. Het is dus goed mogelijk dat je een pagina aan zal moeten passen om die te laten voldoen aan jouw wensen en situatie.

In de module hierna leer je meer over de werking van Thrive Architect en hoe je die pagina's op een goede manier kan aanpassen. Vooral het opslaan van onderdelen van andere pagina's is een makkelijke manier om snel de juiste onderdelen te verzamelen.

BELANGRIJK: op de iconen en afbeeldingen die op pagina's worden gebruikt zijn copyrights van toepassing. Gebruik daarom iconen en afbeeldingen die je zelf hebt verzamelt en waarvan je weet hoe je die mag gebruiken. Ga bijvoorbeeld eens naar Flaticon.com

Succes!

Template Bundel: Prowinst Geel

Opt-in pagina

*aanbevolen*

Bedankpagina

*aanbevolen*

Sales Page Front-End Product (EFK Promo)

*aanbevolen*

Prowinst Homepage Simpel

*aanbevolen*

Opt-in Bevestigd Bedankpagina

Volgende Nu/Later Pagina's

Ik heb zelf gekozen voor opvallende volgende nu/later pagina's, maar ik snap dat dit niet voor iedereen is. Neem voor een rustiger en "zakelijker" uiterlijk dan bijvoorbeeld het template van de bedankpagina of webinar registratie pagina.

Volgende Nu

Volgende Later

Video Call To Action Pagina

Gesprek Aanvraag Pagina's

Gesprek Aanvraag Pagina

Gesprek Aanvraag Bedankpagina

(je kan hier ook de normale bedankpagina's gebruiken. Naast een gesprek aanvraag bedankpagina is deze pagina ook goed te gebruiken om meteen je inplansoftware in te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan je Calendly planner o.i.d.

Webinar Registratie Pagina

Sales Pagina

Sales Pagina #1 - Doggie Doe Bundel

Basic Sales Pagina

Sales Pagina #2


Sales Pagina #3 - Doggie Academy

*aanbevolen voor Community/Lidmaatschapsproducten*

** vervang de gebruikte iconen op deze pagina. wij hebben daarvoor een abonnement bij Flaticon. bekijk Flaticon.com voor meer.